Over NAN

uidsvhbjiosvbojsb osovbsodvsdob

NAN | The fashionable business collection

Bij NAN geloven wij in de kracht van vrouwen. De zakelijke vrouw is stoer, sexy en ambitieus. Her ambition is our power. Deze eigenschappen vertalen we naar onze zakelijke en elegante kleding. Dit is terug te vinden in onze tijdloze designs van een zakelijk damespak tot een elegante black dress. Iedere powervrouw is uniek. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleding voor het versterken van jouw zelfverzekerde uitstraling. Shop online of maak een afspraak met een van onze stylisten voor jouw stylingadvies. Or just drop by en bezoek onze conceptstore in Rotterdam!

NAN zakelijke kleding is Dutch based. In Rotterdam zit onze “denk tank ” en samen met het NAN Team wordt daar onze collectie ontworpen. Een heerlijk never ending proces. De collectie wordt geproduceerd in de beste ateliers in Europa. Ieder ontwerp is uniek en gemaakt van luxe Italiaanse en Portugese stoffen. Veel van onze pakken en andere items zijn Limited Editions. Exclusiviteit, kwaliteit en originaliteit gegarandeerd.

Onze zakelijke dameskleding wordt verkocht via de webshop en in onze winkel aan het Hofplein 32 in Rotterdam-Centrum. Naast confectie leveren wij ook corporate fashion voor zowel dames- als heren. Interesse? Wij helpen je graag! Kom gezellig langs in onze winkel of stel je vraag via ellen@nan.zaviatrainingen.nl

 

Het NAN Team

team NAN